Főoldal Üzletek Sexshopcenter Ingyenes Szállítási Kód

Sexshopcenter Ingyenes Szállítási Kód Szeptember 2021

Itt megtalálhatja az aktuális és érvényes Sexshopcenter Ingyenes Szállítási Kód Sexshopcenter Sexshopcenter Promóciós Kód és Kuponkód értékeket a meglévő ügyfelek és az új ügyfelek számára is.

  • Minden 8
  • Ajánlatok 8

FAQ for Sexshopcenter

A Sexshopcenter ingyenes szállítást kínál?

Igen, a Sexshopcenter ingyenes szállítási szolgáltatást nyújt Magyarországon belül, és a következő szállítási módokkal rendelkezik: expressz postai szolgáltatás (1 munkanap), GLS expressz szolgáltatás (1 munkanap), FOXPOST csomagautomata (1-3 munkanap), pick -átvétel átvételkor (az ország 240 városában az ország 700 személyes átvételi pontja rendelkezésre áll, körülbelül 5 munkanapot vesz igénybe), PostaPont csomagátvétel (1-2 munkanap), áruházi átvétel (azonnal).

Melyek a Sexshopcenter hűségpontjai?

Az ügyfelek jutalmazásáért 1 hűségpontot szerezhet a Sexshopcenter -re költött 25 forintért. Ha a vásárlás nem egész szám, a hűségpontokat felfelé kerekítjük. 1 pont 1 Ft-ra cserélhető, a pontok érvényességi ideje 360 nap, kérjük, használja fel időben.

Miért válassza a Sexshopcenter lehetőséget?

Sexshopcenter termékei biztonságban vannak és gyorsan leszállíthatók. A Sexshopcenter 9 éve van a piacon, több mint 50 000 megrendelést sikeresen leadott, és minden terméknél ingyenes szállítást biztosított Magyarországon belül. A bontatlan termékeket 30 napon belül is visszatéríthetjük. Ezenkívül a megrendelésére 1 év garancia is vonatkozik szolgáltatás. Összességében a Sexshopcenter megbízható.

Milyen fizetési módokat fogad el a Sexshopcenter?

A Sexshopcenter számos egyszerű kártyás fizetést elfogad, például Barion, Visa, Mastercard, Maestro, American Express stb.

Kereskedői előfizetés

Üdvözöljük, és iratkozzon fel az e-mailekre, hogy megkapja a legfrissebb információkat a kereskedők kedvezményéről