Főoldal Üzletek Xiaomi Kuponok

Xiaomi Promóciós Kód Október 2021

Xiaomi Kuponkód és Kedvezmény Kód új termékeket találnak jó áron! A Xiaomi jó minőségű termékekkel rendelkezik.

  • Minden 10
  • Ajánlatok 10

FAQ for Xiaomi

A Xiaomi Magyarországon belül szállít?

A Xiaomi GLS expressz szolgáltatást nyújt Magyarországon. Ha elektromos gördeszka termékeket vásárol, azt a DPD express szállítja. A dél előtti megrendeléseket 4 munkanapon belül kézbesítjük, a szállítási költség 990 Ft. Ha a háztól házig történő átvételt választja, csak Magyarország támogatja a háztól házig történő átvételt. Az expressz kézbesítés 9:00 és 18:00 óra között lesz. Jelenleg nincs személyes átvétel.

Hogy állnak a Xiaomi okos karkötők?

Xiaomi Az intelligens karkötő 5 ötféle sportmóddal bővítette az evezőgépet, a jógát, az ugrókötelet, az elliptikus gépet, a beltéri kerékpározást stb. monitorozás. A szabálytalan mozgás pontossága 50% -kal nőtt. Összességében a funkciók javítása még mindig nagyon jó. Az okos karkötő termékeket kedvelő barátok kipróbálhatják.

Xiaomi webhelye kínál promóciókat?

Xiaomi webhelyén heti promóciók vannak, amelyek a webhely kezdőlapjának felső sávjáról érhetők el. A kedvezményes termékek elsősorban a Xiaomi mobiltelefonok, de időről időre más termékeket is tartalmaznak, például a Xiaomi fényképezőgépeket. Ha meg szeretné tudni a legfrissebb termékkedvezményről szóló információkat, akkor könyvjelzővel megjelölheti Xiaomi webhelyét, vagy feliratkozhat az e-mailekre.

Milyen fizetési módokat fogad el a Xiaomi?

Xiaomi utánvétet, egyszerű fizetést (Mastercard, Maestro, Visa, American Express stb.) És banki átutalást fogad el.

Kereskedői előfizetés

Üdvözöljük, és iratkozzon fel az e-mailekre, hogy megkapja a legfrissebb információkat a kereskedők kedvezményéről