Főoldal Üzletek Diamond Nails Kuponok

Diamond Nails Kuponok és Kupon Január 2022

Használatával a Diamond Nails Kedvezmény Kód és Kupon az alábbi listából, hogy hozzáférjenek a legjobb áron.

  • Minden 10
  • Ajánlatok 10

FAQ for Diamond Nails

A Diamond Nails ingyenes szállítást kínál?

Élvezheti az ingyenes szállítást, ha több mint 12 000 Ft-ot költ a Diamond Nails -ba. 0-11 999 Ft-os megrendelések esetén 1400 Ft-ot kell fizetnie a szállításért. Kiválaszthatja az árut is, hogy átvegye az árut. A nyitvatartási idő hétköznap 8: 30-17: 00, szombaton pedig 10: 00-13: 00. Csomagjai legfeljebb 14 napig tárolhatók. törölje.

Miért válassza a Diamond Nails lehetőséget?

A Diamond Nails elegendő tapasztalattal rendelkezik a műköröm és a kozmetikai termékek piacán, és referenciaként elérhető a magyarországi offline körömszalonokban. Az általa biztosított körömdíszek és kezdőkészletek elég kedvező árakkal rendelkeznek, elegendőek több száz termék közül. És a Diamond Nails időnként különféle kuponokat, folyamatos promóciókat és ingyenes szállítást biztosít az ügyfeleknek. Böngésszen és vásároljon Diamond Nails termékeket.

Milyen fizetési módokat fogad el a Diamond Nails?

A Diamond Nails utánvéttel, készpénzzel és hitelkártyával történő helyszíni fizetést, Barion hitelkártyás fizetést (beleértve a Barion, Visa, Mastercard, Maestro, American Express stb.) Is elfogad.

Diamond Nails-nek lesz egy fekete pénteki promóciója?

Igen. Nem akar zsúfolt sorban vásárolni offline üzletekben 2022 fekete péntekjén, akkor forduljon a Diamond Nails webáruházához. Ügyeljen arra, hogy figyeljen az idei fekete pénteki fesztiválra a Diamond Nails áruházában. A korstudy.org-on megtalált exkluzív Diamond Nails Promóciós Kód-ével könnyedén élvezheti a kedvezményeket!

Van kedvezmény a Diamond Nails-nél az új vásárló számára?

Igen. Diamond Nails új ügyfelei számára speciálisan exkluzív új vásárlói kedvezményeket állít be a Diamond Nails . Ha még soha nem költött pénzt a Diamond Nails-re, akkor a fizetéskor kapott Diamond Nails Promóciós Kód -ét használhatja, hogy közvetlenül élvezhesse a kedvezményt.

Kereskedői előfizetés

Üdvözöljük, és iratkozzon fel az e-mailekre, hogy megkapja a legfrissebb információkat a kereskedők kedvezményéről