Főoldal Üzletek Berguson Kuponok

Berguson Promóciós Kód Szeptember 2021

Vásárol most használata Berguson Kuponkód és Kedvezmény Kód kap, a legjobb áron, a bizonyosság, hogy amit vásárolni. 100% eredeti.

  • Minden 5
  • Ajánlatok 5

FAQ for Berguson

A Berguson ingyenes szállítást kínál?

Berguson Három szállítási mód létezik, az áruház átadása teljesen ingyenes, expressz szolgáltatással történő szállítás (ingyenes szállítás 1200 Ft feletti megrendelések esetén), KERÉKPÁR SZÁLLÍTÁS FUTÁRSZOLGÁLATTAL (4500 Ft feletti megrendelések esetén) ingyenes kiszállítás. Ezenkívül a kerékpár egyéves ingyenes karbantartási szolgáltatást is igénybe vehet.

Mi a Berguson ingyenes hitelprogramja?

A Berguson megérti, hogy néhány embernek sürgősen szüksége van kerékpárokra, de ezeket pénzügyi nehézségek miatt nehéz elérni. Az Berguson ingyenes hitel 6 hónapig ingyenes Cosme szolgáltatásokat nyújt az ügyfeleknek. A kezdeti befizetés összege 0, a kezelési költségek 0 és hitelbírálat. A díj 0, és az ügyfelek választhatnak egészségbiztosítási kártyát (EP-kártyát) is a fizetéshez, készpénzzel vagy az egészségbiztosítási kártya visszavonásával.

Milyen fizetési módokat fogad el a Berguson?

A Berguson készpénzes fizetést, előlegátutalást, utánvéttel, CETELEM online áruhitelet, BANKKÁRTYÁS FIZETÉS HAT FIZETÉSI RENDSZERÉN KERESZTÜL-t fogad el (beleértve a Visa, V PAY, MasterCard, Maestro, American Express, Diners Club International és JCB stb.).

További Akciók, mint Berguson Kedvezmény Kódok

Kereskedői előfizetés

Üdvözöljük, és iratkozzon fel az e-mailekre, hogy megkapja a legfrissebb információkat a kereskedők kedvezményéről